afbeelding Hoe combineer ik een bijbaan met klusjes uitvoeren
19/03/2019

Hoe combineer ik een bijbaan met klusjes uitvoeren

Uiteraard is een fulltime/parttime job met vaste werkuren enorm handig voor verschillende redenen. Je ontwikkelt een routine, je ontvangt maandelijks een stabiele loon en je werkt dagelijks met een vaste groep werk collega's. Toch is een fulltime job combineren geregeld klusjes uitvoeren een echte aanrader; verschillende klusjes door de week heen uitvoeren kan enorm verfrissend zijn; ze bieden wat afwisseling tegenover dat nine-to-five worklife! Wij sommen de beste tips op om deze twee werkzaamheden perfect te combineren.

Plannen

Uiteraard is deze parttime job en klusjes combinatie enkel haalbaar als je een goede balans kan vinden tussen de twee. Dit vereist heel wat aandacht aan planning - een agenda bijhouden is dus essentieel! Je zult goed moeten bijhouden wanneer je precies vrije tijd hebt om te werken aan die extra taakjes.

Wees selectief

Tussen 2 verschillende jobs jongleren kan redelijk vermoeiend zijn. Zeker als de klusjes die je uitvoert intensief zijn! Overdoe het niet en wees selectief in welke/hoeveel extra taakjes je uitvoert naast je parttime job. Je moet nog energie over hebben voor je tweede baan!

Flexibele job

Het zal zeker makkelijker zijn om de klusjes te combineren met een flexibele bijbaan. Met een flexi job, waarbij je zelf je werkuren (en soms zelfs werklocatie) bepaald gaat dit uiteraard makkelijker! Op StudentJob BE hebben wij heel wat vacatures voor flexibele parttime jobs openstaan. Lijkt het jou leuk om naast geregeld taakjes uit te voeren, nog een parttime job te hebben? Solliciteren voor een parttime job gaat stukken makkelijker met een goede cv! Lees hier onze cv en andere sollicitatietips om die sollicitatie te knallen!

Dit is een artikel van onze partner Studentjob.be

Zoek je -specialist

Bijverdienen in ''?

Registreer jezelf als

Registreer je nu