afbeelding Specialist in het poetsen van jouw Airbnb woning
07/02/2019

Specialist in het poetsen van jouw Airbnb woning

Wij weten alles over het poetsen van AirBNB-woningen

Je eigen woning poetsen, daar slagen de meeste mensen probleemloos in. Het huis van iemand anders spik en span zetten, lukt ook nog net. Maar een AirBNB-woning, daar komt net wat meer bij kijken. Deze huizen of appartementen worden immers verhuurd aan kritische toeristen die hun citytrip liever niet in het water zien vallen door een verblijf dat niet aan de steeds hoger wordende eisen voldoet.

Gelukkig ben je bij KlaarisKees aan het juiste adres! Onze poetshulpen onderscheiden zich van anderen op het vlak van AirBNB-woningen. En niet omdat we chocolaatjes achterlaten op de hoofdkussens. Nee, maar omdat we precies weten waar bacteriehaarden zich verzamelen en deze op tijd en stond aanpakken. Geen strakke tijdschema’s zoals in hotelkamers of vakantiebungalows, maar een grondige reiniging van het huis én dan nog een tikkeltje extra.

Zo weten onze poetshulpen dat de microgolfoven regelmatig gereinigd moet worden. Vermoeide toeristen die geen energie meer hebben om op restaurant te gaan, laat staan om zelf te koken, kunnen met een gerust hart een maaltijd opwarmen. De microgolfoven wordt namelijk wekelijks gereinigd.
Ook de koelkast wordt niet vergeten want in een AirBNB-woning is het, in tegenstelling tot een hotel, perfect mogelijk om lekker zelf te koken. Groenten, vlees en fruit kunnen gerust in de koelkast worden gestockeerd want die krijgt een maandelijkse poetsbeurt.

Niet maandelijks, niet wekelijks, maar dagelijks zou een aanrecht schoongemaakt moeten worden. Een beetje lastig natuurlijk want onze poetshulpen komen niet in de woning als deze verhuurd is. Daarom worden de aanrechten extra grondig gereinigd tussen twee huurders in én voorzien onze poetshulpen wegwerpreinigingsdoekjes waarmee het een kleintje is voor de huurders om zelf even snel over het oppervlak te gaan.

Of er nu een douche of een bad aanwezig is, bij KlaarisKees maken onze poetshulpen zich er niet té snel vanaf. Met poetsproduct wordt de badkamer grondig gereinigd en voorzien van verse handdoeken. Het is immers bewezen dat deze regelmatig vervangen moeten worden. No worries, bij KlaarisKees zijn we op de hoogte!

Om je tenslotte voorzien in een zorgeloze nachtrust, besteden onze poetshulpen ook aandacht aan de hoofdkussens en de matras. De matrasbeschermers worden regelmatig gewassen én de matrassen besproeid met een bacteriedodend product. Een vreemde haar in bed tegenkomen is not done, maar bacteriën zijn minstens zo jukkie.

Als onze poetshulpen al deze expertise hebben toegepast op het poetsen van de AirBNB-woning, rest hen nog maar één ding. Even controleren of er niets werd vergeten. Geen chocolaatjes op de kussens, die zijn voor onze fantastische en professionele poetshulpen!

Zoek je Huishoudhulp-specialist

Wil je bijverdienen als huishoudhulp?

Registreer jezelf als huishoudhulp

Registreer je nu
1
Openstaande klussen
2
Afgewerkte klussen