Makkelijk iets legitiem bijverdienen?

Wil je graag een centje extra verdienen na je uren? Klus dan bij via de wet op de deeleconomie. Je betaalt slechts 10% belastingen!

Hoe? Via deelplatform Klaar is Kees mag iedereen die al werkt tot 5.100 euro bijverdienen door diensten te verlenen aan andere particulieren. Compleet legitiem, want we zijn door de overheid erkend als platform in de deeleconomie.

Onze services

Kies je ervoor om je betaling via Klaar is Kees te laten lopen, dan ontzorgen wij jou met de bijbehorende administratie. We regelen de ontvangst van het geld en storten de 10% belasting meteen naar de overheid door. Om helemaal wettelijk in orde te zijn, krijg je op het einde van het jaar van ons een fiche om mee te sturen met je belastingaangifte. Voor deze services rekenen wij een kleine kost van 10% met een minimumbedrag van 1 euro per opdracht.

Eigen administratie

Wil je liever zelf je administratie regelen? Geen probleem! Selecteer dan de voordelige abonnementsformule van Klaar is Kees. Tijdens de inschrijving geef je de betalingsmethode op die bij je past en vervolgens handel je verder alles zelf af met je klant.