Makkelijk iets legitiem bijverdienen?

Wil je graag een centje extra verdienen na je uren? Klus dan bij via de wet op de deeleconomie. Je betaalt op je bijverdiensten in de deeleconomie geen belastingen!

Hoe? Via deelplatform KlaarisKees mag iedereen tot 6.130 euro bijverdienen door diensten te verlenen aan andere particulieren (dit bedrag wordt jaarlijk geïndexeerd). Compleet legitiem, want we zijn door de overheid erkend als platform in de deeleconomie.

Onze services

Kies je ervoor om je betaling via KlaarisKees te laten lopen, dan ontzorgen wij jou met de bijbehorende administratie. We regelen de ontvangst van het geld en storten het door naar de klusser. Om helemaal wettelijk in orde te zijn, krijg je op het einde van het jaar van ons een fiche om mee te sturen met je belastingaangifte. (Als je minder dan 6.130 euro hebt bijverdiend via de deeleconomie is deze som onbelast!). Voor deze services rekenen wij een kleine kost van 15% met een minimumbedrag van 1 euro per opdracht.

Eigen administratie

Wil je liever zelf je administratie regelen? Geen probleem! Selecteer dan de voordelige abonnementsformule van KlaarisKees. Tijdens de inschrijving geef je de betalingsmethode op die bij je past en vervolgens handel je verder alles zelf af met je klant.