Meer uitleg over de service fee

Je kan als bijklussende jongere of particulier gratis een profiel op Klaar is Kees aanmaken via het 'Service fee'-systeem. Dit is een regeling waarbij je akkoord gaat dat wij per uitgevoerde klus een servicekost afhouden. Je klust dus wanneer je kan, en als je een tijdje even niet actief bent, betaal je verder ook niks!

Hoe werkt dit nu?

Als je je registreert, kies je in de twee stap voor 'Service fee'. Na het afronden van de registratie heb je een actief klusser-account waarmee je aan de slag gaat! Opdrachtgevers kunnen je profiel selecteren en via de site contact met je opnemen voor een klus.

Als je hierna een opdracht gaat uitvoeren, moet je je klant wel voor aanvang van de klus via Klaariskees.be een online betaalverzoek toesturen. Je klant ontvangt dan van Klaar is Kees een mailtje, waarin instructies staan hoe het bedrag online aan ons te betalen. Van deze betaling houden wij 10 procent af als servicekosten. Hierna storten wij het restbedrag minus de verschuldigde belastingen door naar jouw bankrekeningnummer.