Social Media Marketeer
Chelsey
Met een smartphone die vergroeit is met haar hand, zorgt Chelsey ervoor dat wij op alle kanalen aanwezig zijn! Zij telt ’s nachts geen schapen maar likes, shares en tags. Met een enorme vastberadenheid zet Chelsey haar schouders mee onder diverse projecten. Zo heeft zij HomeChefs mee gemaakt wat het nu is. Met een niet-aflatende glimlach en duimen die permanent over haar smartphone- scherm heen en weer flitsen, is ook Chelsey een onmisbaar lid van ons team!
Web developer
Manar
Bij elke mop die haar collega Davy tapt, moet Manar hartelijk lachen! Geen enkele computercode kan de glimlach van haar gezicht vegen. Met vingers die over haar toetsenbord razen, probeert Manar voor al onze problemen een oplossing te bedenken. Enkel op pizzadinsdag krijgen we Manar even vanachter haar computerscherm voor een overheerlijke spie met veel kaas!
Marketing
Jelle
Jelle is ons analytisch meesterbrein, verstopt onder een bos donkere Limburgse krullen. Elke ochtend eet hij een grote kom data met melk alvorens hij aan de slag gaat. Elk websitebezoek en elke muisklik heeft hij geregistreerd. Regelmatig gooit Jelle met grafieken en taartdiagram- men naar ons hoofd. Maar wij vinden dat ok. Zonder Jelle zouden we immers niet weten hoe de zaken draaien.
Web developer
Davy
Onze wandelende chaoot die soms meer moppen tapt dan computer- problemen oplost. Dat is Davy. En toch zien we hem graag want elke keer dat onze computer ‘error’ zegt, doen onze hersenen spontaan mee. Zonder Davy gebruikten we rook- signalen en postduiven in plaats van e-mails. Gelukkig weet Davy altijd raad, maar val hem niet lastig in het weekend. Dan is hij aan’t genieten van frisse pintjes!
Founder and CEO
Louis
The big boss, the master, the chief. Dat is Louis, maar spreek hem vooral niet te formeel aan want Louis is de jovialiteit zelve! Elke dag komt hij ons kantoor binnenvallen met een nieuw idee en een nieuw gadget vergezeld van een vrolijke ‘goeiemorgen Keesjes’. Met behulp van zijn immer aanwezige smartphone houdt Louis orde op zaken en rent hij van de ene vergadering naar de andere om zijn vat vol ideeën weer verder uit te breiden.
Chief happiness
Karen
Karen is voor ons wat een Dinseyprinses is voor Disneyland. Een elegante, knappe dame die van aanpakken weet. Af en toe valt ze snikkend op een hoofdkussen, maar zoals alle Disneyprinsessen is ze een echter powervrouw die haar plan kan trekken. De blonde haren van Assepoester, de durf van Mulan en de capaciteit van Sneeuwwitje om 7 mannen tegelijk te trotseren. Karen is het totaalpakket! Ze fungeert als ons klankbord voor alle crazy ideeën die op kantoor geboren worden.
Project Manager
Yves
Yves is een beetje het manusje van alles. Hij deelt de taken uit, maar steekt zelf ook de handen uit de mouwen! Als hij niet aan het lopen, fietsen, zwemmen of wandelen is, steekt Yves al zijn energie in KlaarisKees! Met een duidelijk doel voor ogen en een ellenlange takenlijst, zwoegt hij elke dag opnieuw om onze dienstverlening te verbeteren. Zijn onstilbare honger is recht evenredig met zijn niet-aflatende drang naar verbetering. Yves is onze toekomst- dromer en wij dromen mee!
Looking for an adventure?
You
Het is een vrolijke bende hier bij KlaarisKees! Denk je dat jij de ontbrekende kleur bent in onze regenboog? De olie die onze machine nog beter kan doen draaien? Heb jij talenten die bij ons ontbreken of onze talenten net aanvullen? We want to know about it! Stuur ons je CV en een brief waar de motivatie vanaf spat. We beloven plechtig dat we jouw brief lezen én democratisch gaan stemmen of jij in ons team past.